Öljyn viljellään ja valmistetaan Malesiassa. Se kaikki tulee valmistajan omilta mailta, joten sen alkuperä on jäljitettävissä.

Valmistajalla on RSPO sertifikaatti, jonka se sai ensimmäisenä maailmassa. RSPO on kehitetty yhdessä WWF:n kanssa ja se pyrkii valvomaan valmistusta ympäristön ja olosuhteiden kannalta.

    Oikein valmistettuna palmuöljyn kasvattaminen on luonnon kannalta paras vaihtoehto tuottaa elintarvikerasvaa. Öljypalmun hehtaarisadot ovat moninkertaiset verrattuna muihin öljykasveihin. Ne ovat 11 x soijaan, 7 x rypsiin ja 5x oliiviin verrattuna.  Öljypalmuviljelmä tuottaa happea ja imee hiilidioksidia yli 8 kertaa enemmän, kuin peltoviljelmät. Viljely on monivuotista, jolloin maaperä ei köyhdy, eläimet ja muut kasvit voivat asettua alueelle merkittävästi paremmin, kuin peltoviljelyssä. Olosuhteita voidaan verrata esimerkiksi suomalaiseen istutettuun metsään.  Luonnon rikkaus kärsii, mutta tulos on luonnon kannalta parempi, kuin vuosittain uusiutuvassa viljelyssä.

Olosuhteet

Ympäristön lisäksi myös työntekijöistä pidetään huolta. Valmistaja ylläpitää työntekijöilleen terveysklinikoita, asuntoja, päiväkoteja, kouluja, vanhainkoteja sekä temppeleitä ja rukoushuoneita eri uskontokunnille. Lisäksi öljyn tuotanto on energian suhteen täysin omavaraista. Kaikki tarvittava energia saadaan tuotannon jäteainekset tehokkaasti hyödyntämällä.